Netwerk A2 is een officiële vereniging met als doelen onderling bijdragen aan acquisitie, omzet genereren en samenwerkingsmogelijkheden vinden voor haar leden. Het nastreven van deze doelen wordt door een bestuur in goede banen geleid. Maak hier kennis met de bestuursleden.

Ernst van der Vlist – voorzitter

In 2013 ben ik lid geworden van Netwerk A2. Het was een tijd waarin ik als (startend) ondernemer de nodige uitdagingen had en daar hebben de leden mij echt doorheen geholpen. Het voelde zo goed dat toen er in 2015 een bestuursfunctie vrij kwam, ik niet lang twijfelde om deze te vervullen. In de rol van secretaris kon ik vijf jaar meebouwen aan dit mooie netwerk.

Na weer een tijdje als regulier lid deel te nemen kwam in 2023 een bestuursfunctie vrij en mag ik sinds die tijd als voorzitter dit netwerk leiden. Ondanks de jaren blijft het netwerk mij inspireren en blijven de leden ook helpen met het bouwen aan mijn onderneming. In mijn rol probeer ik daar zoveel mogelijk voor terug te doen, samen met de andere bestuursleden is mijn doel om dit netwerk voor iedereen van waarde te laten zijn.

Lid van Netwerk A2 sinds 2013

Ernst is eigenaar van BoVli Solutions

 

Freek van der Pol – penningmeester

Sinds 2014 is Freek lid van Netwerk A2 en heeft hij mogen ervaren hoeveel alle leden bijdragen aan de vereniging. Dit kan zijn door de wekelijkse goede verhalen, het netwerken en de opdrachten voor anderen.

“Sinds 2022 zet ik me in als penningmeester voor het netwerk. Hiermee zal ik de leden inzicht geven in de financiële huishouding van onze vereniging. Mijn ervaring als financieel adviseur kan ik hierbij goed inzetten.

Naast het penningmeesterschap mag ik de functie “runner” vervullen voor de tweewekelijkse uitwisseling van opdrachten en aanbevelingen.

Lid van Netwerk A2 sinds 2014

Freek is als financieel planner bij TRIM Avezaat Financiële planning in zijn element als hij een breed financieel advies kan uitbrengen.

 

Klaas Pelser – secretaris

Als de ‘schrijver’ van het bestuur is Klaas verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande   correspondentie, notuleert hij de bestuursvergaderingen en de algemene vergadering en onderhoudt hij contact met de leden. Tijdens de ontbijtbijeenkomsten noteert hij de zoekvragen en deelt die later via mail.

“Met Netwerk A2 voel ik me sterk verbonden. Door een rol in het bestuur wordt die verbintenis krachtiger. Het voelt goed om iets aanvullends terug te doen voor de opdrachten en de hulp die je krijgt als lid. Bovendien is het werk als bestuurslid leuk en gezellig.”

Lid van Netwerk A2 sinds 2015.

Klaas is een audiovisuele alleskunner bij PelserFilm.

 


 

Michel den Haan – ledencoördinator

Michel is als ledencoördinator hét aanspreekpunt voor (aspirant)leden en bezoekers. Hij ontvangt bezoekers die sfeer komen proeven en voorziet ze na afloop van de bijeenkomst van aanvullende informatie. Hij neemt nieuwe aanvragen in behandeling, legt die voor aan de leden om branche-exclusiviteit te toetsen en informeert de aanvrager over de uitkomst.

“Ik geniet altijd enorm van de bijeenkomsten, het is altijd heel inspirerend om met zo’n grote groep goede ondernemers bij elkaar te komen. Ik vind het leuk om als bestuurslid iets extra’s voor de groep te kunnen betekenen.”

Lid van Netwerk A2 sinds 2019.

Michel is ontwerper en bouwkundig adviseur/tekenaar bij Bouwplanmakers.

Annette Cost -Algemeen Bestuurslid

De vereniging groeide door de jaren heen van vijftien naar ruim dertig leden en ook het aantal activiteiten nam toe, maar het bestuur bleef uit vier mensen bestaan. Om de taken evenwichtiger te kunnen verdelen, bestaat het bestuur sinds de algemene vergadering van 2023 met Annette als algemeen bestuurslid uit vijf personen.

“Er werd me gevraagd ‘wat ga je als algemeen bestuurslid dan doen?’ Mijn antwoord was heel eerlijk ‘dat weet ik niet’, en dat maakt het ook zo leuk want ik ben een generalist die niet graag steeds hetzelfde wil doen. Met de sticker ‘algemeen’ kan ik alle medebestuursleden ondersteunen. Ik vind het vooral leuk om via het bestuur de vereniging ook van binnenuit te leren kennen, daarnaast levert de club mij veel op en is het leuk om zo iets terug te doen.”

Lid van Netwerk A2 sinds 2019

Annette is tekstschrijfster bij TekstGevoel en ook in die functie een generalist.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers