Ik ben Ernst van der Vlist, eigenaar van BoVli Solutions uit Zaltbommel. BoVli Solutions levert, installeert en onderhoudt IP Camerasystemen, ICT-omgevingen en telefonie-oplossingen. Op het gebied van ICT zijn we erg breed en ondersteunen we ondernemers, van zzp’er tot het MKB. Kenmerkend zijn een brede kennis van zowel installatietechniek, cloud-omgeving en alles wat ertussen zit. Sinds 2013 ben ik lid van Netwerk A2. Het netwerk heeft mij veel gebracht: directe leads, maar zeker ook de kracht van ondernemers onder elkaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat er kritisch naar mijn bedrijf gekeken bleef worden, wat uiteindelijk zorgde voor groei en een duidelijke visie.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers