Q: Wat is de doelstelling van de vereniging?

A: Het doel van de vereniging is het onderling bijdragen aan acquisitie, maar ook omzet genereren en samenwerkingsmogelijkheden vinden voor haar leden.

 

Q: Wat betekent inhoudelijke exclusiviteit per beroepsgroep?

A: Slechts één persoon per beroepsgroep kan lid worden van de vereniging. Leden dienen hun primaire beroep te vertegenwoordigen. Zolang je lid bent van Netwerk A2, ben je exclusief in je domein binnen het netwerk.

 

Q: Hoe vaak komen de leden bijeen?

A: De twee wekelijkse bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur. Het is belangrijk dat leden op tijd arriveren en gedurende de gehele bijeenkomst aanwezig zijn. Het formele deel is van 7.00 – 8.30 uur: daarna is er nog gelegenheid tot netwerken en napraten.

 

Q: Hoe meld ik me aan bij Netwerk A2?

A: Je kunt je via info@netwerk-a2.nl aanmelden bij het netwerk. Je ontvangt dan een aanvraagformulier ter invulling en we nemen telefonisch contact met je op. Ook is dit te downloaden via de pagina ‘info’.

 

Q: Staat het lidmaatschap op naam van je bedrijf of persoon?

A: Het lidmaatschap van Netwerk A2 is persoonsgebonden.

 

Q: Welke regio afbakening is van belang om te weten?

A: Het geografische gebied voor lidmaatschap is niet afgebakend. Wel moet de vestigingsplaats in combinatie met de beroepsgroep functioneel zijn voor de vereniging en haar leden. We richten ons hiermee op de regio van A2, tussen Breukelen en Den Bosch.

 

Q: Wat zijn de regels als je niet op een bijeenkomst aanwezig kunt zijn?

A: Een lid mag niet meer dan 3x per jaar afwezig zijn. Het is nodig voor de ontwikkeling en kansen van de groep om een permanente bezetting van de groep te hebben, maar daarnaast is het ook belangrijk om de exclusiviteit te kunnen handhaven. Als je meer dan 3x per jaar afwezig bent, kunt je je exclusieve positie verliezen.

 

Q: Kan ik als lid iemand meenemen die geïnteresseerd is in Netwerk A2?

A: Bezoekers zijn altijd van harte welkom. De aanbrenger informeert de bezoeker over de beleidsregels. Een bezoeker wordt vooraf aangemeld, dit kan via info@netwerk-a2.nl. Bezoekers mogen maximaal twee reguliere bijeenkomsten vrijblijvend als bezoeker bijwonen, daarna kunnen ze zich aanmelden als lid. Voor bezoekers is het ontbijt gratis.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers