Opkomst week 19

Vrijdag de dertiende of niet, het hield de leden van ons netwerk en vijf bezoekers die sfeer kwamen proeven niet tegen. Michel den Haan vertelde tijdens de bedrijfspresentatie hoe Bouwplanmakers ieder bouwidee concreet kan maken.

In de eerste plaats zijn we een zakelijk netwerk maar we delen ook lief een leed met elkaar, en deze week konden we Peter Oomen feliciteren met de geboorte van dochter Fleur.

Er schoven vijf bezoekers aan om de positieve kracht van ons netwerk te ervaren. Vanuit de overheid wordt ingezet op (burger)participatie, maar hoe doe je dat op een leuke manier? Frank van Ballegooyen biedt met Smarticipatie | participatie anno nu online-tools om op een laagdrempelige en visueel aantrekkelijke manier de betrokkenheid te vergroten.

Mariska Hanegraaf helpt met Find your light ondernemers om vanuit spiritualiteit zelfvertrouwen op te bouwen.

Simon van Zeelst richt zich bij Matchmakers op uitzenden, detacheren en het werven en selecteren van mensen op basis van opleiding, werkervaring én persoonlijkheid.

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht en vind je het moeilijk om tot een goed interieurontwerp te komen? Maud Stockx van Studio Stockx helpt je om een persoonlijk en tijdloos interieur te ontwerpen en realiseren.

Ook Mathijs Sars richt zich op interieurs. Sars Tegels en Sanitair is dé one-stop-shop voor ieder tegel- of sanitairproject.

Ellen Jooren verving Thijs Kampschöer en David de Witt vertegenwoordigde Hello New Day.

Een foto op vierjarige leeftijd met zijn eerste ‘maquette’ bewees wel dat Michel den Haan al vroeg wist wat zijn passie was: bouwkunde. Nu is hij bouwkundig ontwerper en tekenaar met een fascinatie voor mooie, goede en efficiënte aansluitdetails op bijvoorbeeld daken. Samen met zijn collega’s bij Bouwplanmakers maakt hij bouwideeën concreet, van de eerste schets tot en met de oplevering of op afzonderlijke onderdelen. Als onafhankelijk bureau zorgen zij voor een helder en transparant bouwproces in vier fasen. De start- en ontwerpfase staan in het teken van het helder krijgen van de bouwvraag en het antwoord vertalen naar een ontwerp. In de voorbereidingsfase wordt het definitief ontwerp verder uitgewerkt met onder andere (bestek)tekeningen,(constructie)berekeningen en het regelen van de vergunningsaanvraag. In de uitvoeringsfase zorgt Bouwplanmakers voor werktekeningen waar iedere aannemer mee uit de voeten kan en ze begeleiden eventueel de (ver)bouw. Bouwplanmakers zorgt niet alleen voor creatieve ontwerpen, ze laten ze ook op een innovatieve manier tot leven komen. Door een qr-code op het projectiescherm te scannen, konden leden vanuit verschillenden hoeken de lichtinval van een project bekijken.

Fotograaf: Geeke van Dijck

 

Tienjarig jubileum

Netwerk A2 al tien jaar voor en door ondernemers Afgelopen vrijdag was het eens anders dan anders. Onze leden ontmoetten elkaar nu een keer ’s avonds en met een speciale reden: het vieren van het tienjarig jubileum. Ze bonden in de keuken van Golden Tulip Hotel Central in ’s- Hertogenbosch de schort voor en sloegen aan het kokkerellen en al schillend en snijdend bleken sommigen over verborgen talenten te beschikken. Na een korte terugblik, de presentatie van het jubileummagazine en het welkom heten van een aantal oud-leden door voorzitter Hanneke Döll was het goed eten en drinken in een oergezellige sfeer.

 

Jubileummagazine

Ons netwerk bestaat tien jaar en deze mijlpaal markeren we met een jubileummagazine. Geheel volgens de slogan ‘voor en door ondernemers’ is dit een mooi staaltje samenwerking van onze leden Erwin, Geeke en Annette.

Vier beginnende ondernemers hadden behoefte aan een krachtig netwerk om zich heen. Ze sloegen de handen ineen en richtten op 27 april 2012 Netwerk A2 op. Tien jaar later staat er een nog altijd dynamische club met maar liefst dertig leden en die leden stellen zich voor in ons jubileummagazine.

De communicatiebranche is goed vertegenwoordigd binnen de vereniging, dus de productie van het magazine was in vertrouwde handen. Fotograaf Geeke van Dijck 📸 trok eropuit om haar medeleden in hun vertrouwde omgeving in beeld te brengen. Annette Cost van TekstGevoel ging met notitieboek en vulpen in de aanslag in gesprek met de oprichters en alle leden en schreef hun verhalen op. Daarna mochten Erwin Frunt en zijn collega’s van BigBird Creative Studio met teksten en beelden aan de slag om er een mooi geheel van te maken en dat is gelukt!

Wil je ook eens kennismaken met een betrokken, constructief, efficiënt, energiek, gemoedelijk, leerzaam, onderhoudend, open, productief, professioneel, stabiel, sterk, waardevol en warm netwerk? Meld je dan aan via onze website netwerk-a2.nl. Dan krijg je ook meteen zo’n mooi magazine (en daar staan nog meer kernwoorden in die ons netwerk omschrijven).

Fotograaf: Geeke van Dijck

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers