Ben jij een startende ondernemer met veel ondernemersvragen en moet je steeds lang zoeken naar antwoorden? Dan is SUNA2 iets voor jou.

Deelnemen aan SUNA2 betekent dat je zes maanden actief bent binnen het brede kennis- en ervaringsnetwerk van Netwerk A2. Je ervaart de toegevoegde waarde van netwerken en je krijgt steun en advies van een toegewezen begeleider uit het netwerk. Zo krijg je snel antwoord op jouw ondernemersvragen én praktische hulp bij het oppakken van de oplossingen.

Voor slechts € 225,00 excl. BTW voor zes maanden SUNA2 lidmaatschap, werk je aan een stevige basis van jouw bedrijf en je netwerk. 

Lees verder over SUNA2

Of:

Bekijk de SUNA2 flyer

Wil je vrijblijvend de sfeer proeven? Meld je dan aan voor een netwerkbijeenkomst.

Aanmelden bezoeker

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers