Mijn naam is Freek van der Pol, eigenaar van TRIM Avezaat Financiële Planning. Ik geef financieel advies aan zowel particulieren als ondernemers. De zeilsport vormt de inspiratiebron voor mijn bedrijfsnaam TRIM Avezaat Financiële Planning. De zeilterm ‘trim’ staat voor het toezien op een optimaal samenspel tussen fok, grootzeil en roer. De analogie met financieel advies is helder: uw besluit over bijvoorbeeld een woningaankoop heeft gevolgen voor uw financiële huishouding. TRIM Avezaat Financiële Planning overziet al die op elkaar inwerkende factoren en stelt een maatwerkadvies samen. Sinds 2014 ben ik lid van Netwerk A2. Naast het feit dat ik via het netwerk bij nieuwe relaties kom, leer ik zeer veel van de andere netwerkers. De raad en kennis van netwerkers is misschien wel meer waard dan de nieuwe opdrachten die ik via het netwerk krijg.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers