Bij Van Zelst Media Solutions (VZMS.nl) gaan we iedere dag met veel plezier voor de uitdaging om uw huis of bedrijf slimmer te maken. Zo creëren we voor u optimaal comfort en veiligheid in zowel nieuwbouw als bestaande panden.

Dit kan door een totaaloplossing maar ook door een specifieke wens voor u waar te maken. Bijvoorbeeld door het installeren van een slimme muziekoplossing, gordijnen die vanzelf open en dicht gaan, een slimme deurbel, licht dat na het verlaten van uw kantoorpand uitgaat of uw tuin die automatisch wordt besproeid. Ook ontzorgen we u door optimale akoestiek, snelle netwerkverbindingen en richten we uw presentatieruimte of thuiskantoor voor u in. Mensen laten genieten van de oplossingen die wij bieden, dat is een belangrijk uitgangspunt voor VZMS. Daarom adviseren wij alleen producten en oplossingen waar wijzelf achter staan en die we zelf ook zouden gebruiken.

Maatwerk en duurzame innovatie

Wij voeren een breed assortiment aan producten en diensten om zo voor iedere klant goed maatwerk te bieden. Wij gaan dan ook altijd met u in gesprek over uw wensen voordat wij u adviseren en een passend voorstel doen. Zelf zijn wij enthousiast over innovaties in slimme oplossingen en volgen deze vanuit onze interesse op de voet. En daar doet u dan weer uw voordeel mee door optimaal gemak, comfort en veiligheid. Vaak ook nog met een kostenverlaging in uw installatie en energieverbruik.

Ik ben mede-eigenaar en samen met Marnix Op ’t Hoog. Die gecertificeerd beveiliging installateur is helpen we al sinds 2014 klanten met veel plezier.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers