“Ik ben heel mijn leven al helemaal gek van elektronica: Computers, tv, audio, video. Ik ben vanaf 1992 werkzaam geweest bij meerdere computer fabrikanten maar ook in de audio, video branche. In 2014 ben ik als zelfstandig ondernemer ga doen wat ik bij veel van die bedrijven niet optimaal vond. Het koppelen van al die apparaten in huis en één bedrijf wat dat allemaal regelde en ook verantwoordelijkheid voor nam. Bij ons draait het om nuttige apparaten en oplossingen voor gebruiksgemak en comfortabel wonen: interieur en elektronica met elkaar verenigen. De techniek wordt steeds beter en goedkoper. Het aanbod is groot en wij helpen je naar de juiste Solutions. We zijn dealer/custom installer van audio merken als o.a. Sonos, Denon, Heos en Bowers & Wilkins. En zijn gespecialiseerd in Z-Wave Domotica.”

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers