Fine Wood Design is sinds 2004 een specialist te noemen in het maken van houten interieur en bad meubelen.

Alle bewerkingen van het ontwikkelen, vervaardigen tot en met het aanbrengen van de kleur en beschermlaag op het meubel worden allemaal verricht in de werkplaats te Ingen.

Uw wens is onze passie om het meubelstuk met precisie en de allerbeste materialen te maken.

Maatwerk – Kwaliteit – Design staan bij ons centraal.

In het assortiment vindt je moderne en strakke en robuuste lijnen, maar ook de warme en landelijke gezelligheid. In de verschillende stijlen vind je zeker een meubel wat past bij je smaak.

De keuze van de juiste kleur is net zo belangrijk en daarbij is het goed om te weten dat na het aanbrengen van de kleur en beschermlaag, de natuurlijke karakteristieke eigenschappen van het hout zichtbaar blijven.

Onze uitspraak is dan ook “Hout geeft inspiratie en leeft “

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers