Ledsdobusiness richt zich op verduurzaming van het zakelijk vastgoed door middel van advisering en verkoop van led-verlichting.

De huidige led-verlichting levert een besparing op van meer dan 60% op de energienota van de bestaande oude verlichting. Met een intakegesprek en opname van bedrijfsgebouw, kantoor of winkel, wordt er gekeken naar de beste oplossing om de werkplek zo optimaal mogelijk te verlichten. Magazijnen, kantoren, showrooms en winkels worden door lichtplannen in kaart gebracht en door middel van proefplaatsingen van led-verlichting beter zichtbaar gemaakt. Ledsdobusiness werkt voornamelijk met Nederlandse toeleveranciers in de led-verlichting en met lokale installateurs. Garanties van 5 jaar op de armaturen is eerder gebruikelijk dan uitzondering. Verlichting blijft een beleving en kan voor iedere (werk)locatie anders beleefd worden, van een warme horeca gelegenheid tot een heldere kantooromgeving. De opdrachtgever zal een lichtplanvoorstel van ons ontvangen waarin ook het terugverdienmodel (ROI) de aandacht krijgt zodat het vrij eenvoudig en helder wordt wat led-verlichting kan opleveren. Er is altijd ruimte voor een uitdaging, om maatwerk te leveren en aan specifieke wensen van de klant tegemoet te komen. Door een uitgebreid netwerk van relaties kunnen wij deze uitdagingen goed aan. Neem gerust contact op met Michel van Breugel voor een vrijblijvend gesprek en meer informatie.

Michel van Breugel

michel@ledsdobusiness.nl

06-20597580

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers