Aangenaam, ik ben Martin Groeneveld. Sinds mijn kinderjaren heb ik al een passie voor auto’s, en eigenlijk kun je zeggen dat er benzine door mijn aderen stroomt. Sinds 2011 ben ik algemeen directeur van ons familiebedrijf Autobedrijf Van Tilborg in het prachtige Zaltbommel. Samen met 15 collega’s adviseer ik dagelijks zowel particuliere als zakelijke klanten over de aanschaf, verkoop, reparatie en onderhoud van zijn of haar (bedrijfs)auto. ‘U van dienst zijn’ is voor ons geen loze kreet, maar staat voor specifieke waarden: service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Sinds 2013 ben ik lid van Netwerk A2. Dit netwerk onderschrijft mijn belangrijkste drijfveer: mensenwerk! Netwerk A2 is een groep vol enthousiaste ondernemers die elkaar elke twee weken inspireert en verbeterd. Wil je meer weten? Bel of mail me gerust, je bent van harte welkom!

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers