Pelserfilm maakt bedrijfsvideo. Mijn specialisme is het toepassen van interview. ik zet een ‘slachtoffer’ voor de camera, ga zelf naast de camera staan en voer een gesprek. Met de antwoorden boetseer ik in de montage een kort en krachtig verhaal met een kop en een staart. Dat verhaal kleed ik vervolgens verder aan met allerlei aanvullende beelden, muziek, maar soms ook animaties of een voice-over.
Met interview gebruik je krachtige communicatievormen die online lastig in te zetten zijn; mimiek en lichaamstaal bijvoorbeeld. Tekst is maar een klein deel van hoe wij als mensen met elkaar ‘praten’. Voor de camera je verhaal vertellen is voor veel mensen lastig en spannend. Ik stel mensen op hun gemak en bovendien hoef je in een interview niet te acteren.  “PelserFilm likes interview-style”, maar ik ben een alleskunner als het gaat om video, dus vraag maar raak.
Netwerk A2 is mijn manier van netwerken. Oprecht, nuttig en inspirerend. Maar het is ook gezellig en er wordt gelachen. Ik ga er elke keer met plezier heen.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers