Aangenaam, ik ben Jeroen Egging, Commercieel Directeur van online marketing bureau Intelligent Online. Ik ben verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van onze klanten, maar ook voor onze eigen commerciële resultaten. Wij verzorgen internetcampagnes voor het MKB. Omdat budgetten van MKB’ers lager liggen dan multinationals, kijken we naar de kanalen die het beste helpen om meer omzet te genereren. Als marketeer heb ik de taak om te verkopen wat de klant wil. Op dit moment is dat het online mediakanaal, wat de komende jaren alleen maar groter zal worden. Wij helpen klanten groeien. Ik ben sinds september 2013 met veel plezier lid van Netwerk A2. Ik was tijdens mijn eerste bezoek zeer positief verrast door de gezelligheid en effectiviteit van Netwerk A2. Het zijn echt ondernemers voor elkaar.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers