“COVEON, dat ben ik”, mr. Angelique Stoop-Klaassen. Ik studeerde Nederlands recht aan de universiteit van Tilburg en HBO-Ondernemingsrecht. Ik werkte al tijdens mijn studie Nederlands recht bij een accountantsbureau in de omgeving van Eindhoven. Daarna ben ik in dienst gekomen bij vakbond CNV. Op 10 juli 2015 zag COVEON het levenslicht.

COVEON is uw no-nonsense compagnon bij alle kwesties op het gebied van het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. COVEON richt zich op het MKB en grootbedrijf en ondersteunt zowel werkgevers als werknemers. COVEON is gespecialiseerd in verzuim en ontslagzaken, maar ook in het sociaal zekerheidsrecht (WIA, Ziektewet, WW).

COVEON is met 23 jaar ervaring deskundig, to the point, actiegericht, effectief en oplossingsgericht. Gerechtelijke procedures en moeizame trajecten kunnen daardoor vaak vermeden worden. Maar mocht het nodig zijn, vormt COVEON zich om tot een spreekwoordelijke procestijger.

Ik ben al ruim 23 jaar actief als arbeids- en sociaal zekerheidsrechtjurist. Ontslag, arbeidsongeschiktheid, een arbeidsconflict of reorganisatie, grijpt diep in bij mensen. Werkgevers en werknemers daardoor komen niet zelden recht tegenover elkaar te staan. Gesprekken gaan moeizaam, re-integratie vlot niet. Of er wordt hard ingezet bij ontslag. Dat is jammer, want vaak is er toch een oplossing die passend blijkt voor iedereen. Ik ben vaak in staat om samen tot die oplossing te komen. Vaak is de oplossing een win-win situatie en acceptabel voor alle partijen. Een beter resultaat, vaak vele malen goedkoper dan procedures. COVEON staat voor u klaar: Bel naar 06-55063882 | https://coveon.nl | info@coveon.nl

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers