Advocaat sinds 2008. Gestart bij BANNING advocaten te ’s-Hertogenbosch. Per 1 januari 2016 richtte ik met anderen een advocatenkantoor in Zaltbommel op. Ik heb mijzelf toegelegd op vraagstukken op het vlak van het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht en mij daarin verregaand gespecialiseerd. De Grotius specialisatieopleiding, nationaal en internationaal contracteren, heb ik cum laude afgerond. Mijn wens om meer vrijheid in mijn werk te creëren, leidde in 2022 tot de oprichting van SIMPL advocatuur | interim. Ik richt mijzelf op de zakelijke markt en adviseer en procedeer voor ondernemers.

Klanten omschrijven mij als pragmatisch, slim, snel en gefocust. Met mijn ervaring kan ik problemen snel doorgronden en tot de kern van de zaak doordringen. Mijn juridische waarneming vertaal ik in praktisch advies dat mijn cliënten verder helpt in de waan van alledag. De commerciële doelen van mijn cliënten staan altijd voorop. Ik zoek naar praktische en creatieve oplossingen voor juridische uitdagingen en ik denk altijd vanuit de (commerciële) wensen van de klant. De vraag is tenslotte niet of iets kan, maar hoe dat het beste kan. En vaak genoeg kan dat zonder een vuistdik contract of rechter.

https://www.simpl-advocatuur.nl/

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers