Ik ben Patrick Timmermans, Timmermans Elektrotechniek BV richt zich met name op inspectie en advies van elektrotechnische installaties volgens NEN 1010 en NEN3140. Dit wordt vaak geëist in de verzekeringspolis van onze klanten of na aanleiding van een RIE in de Arbo beleidsregels. Ook netspanningsanalyse en energiebesparingsprojecten bij bedrijven zijn steeds meer een issue bij onze klanten waarbij wij deze dan ook voorzien in advies en uitvoering.

Naast dit verzorgen wij voor particulier, mkb en overheden dagelijks het onderhoud of wijzigingen van de elektrotechnische installatie van stopcontact tot datanetwerk, van lamp tot zonne-energiesystemen.

Kortom van alle markten thuis in de elektrotechniek.

Netwerk A2 is een leuke club waar laagdrempelig wordt genetwerkt. En waar persoonlijk contact, kennis delen en respect voor elkaar centraal staat.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers