Opkomst week 19

Vrijdag de dertiende of niet, het hield de leden van ons netwerk en vijf bezoekers die sfeer kwamen proeven niet tegen. Michel den Haan vertelde tijdens de bedrijfspresentatie hoe Bouwplanmakers ieder bouwidee concreet kan maken.

In de eerste plaats zijn we een zakelijk netwerk maar we delen ook lief een leed met elkaar, en deze week konden we Peter Oomen feliciteren met de geboorte van dochter Fleur.

Er schoven vijf bezoekers aan om de positieve kracht van ons netwerk te ervaren. Vanuit de overheid wordt ingezet op (burger)participatie, maar hoe doe je dat op een leuke manier? Frank van Ballegooyen biedt met Smarticipatie | participatie anno nu online-tools om op een laagdrempelige en visueel aantrekkelijke manier de betrokkenheid te vergroten.

Mariska Hanegraaf helpt met Find your light ondernemers om vanuit spiritualiteit zelfvertrouwen op te bouwen.

Simon van Zeelst richt zich bij Matchmakers op uitzenden, detacheren en het werven en selecteren van mensen op basis van opleiding, werkervaring én persoonlijkheid.

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht en vind je het moeilijk om tot een goed interieurontwerp te komen? Maud Stockx van Studio Stockx helpt je om een persoonlijk en tijdloos interieur te ontwerpen en realiseren.

Ook Mathijs Sars richt zich op interieurs. Sars Tegels en Sanitair is dé one-stop-shop voor ieder tegel- of sanitairproject.

Ellen Jooren verving Thijs Kampschöer en David de Witt vertegenwoordigde Hello New Day.

Een foto op vierjarige leeftijd met zijn eerste ‘maquette’ bewees wel dat Michel den Haan al vroeg wist wat zijn passie was: bouwkunde. Nu is hij bouwkundig ontwerper en tekenaar met een fascinatie voor mooie, goede en efficiënte aansluitdetails op bijvoorbeeld daken. Samen met zijn collega’s bij Bouwplanmakers maakt hij bouwideeën concreet, van de eerste schets tot en met de oplevering of op afzonderlijke onderdelen. Als onafhankelijk bureau zorgen zij voor een helder en transparant bouwproces in vier fasen. De start- en ontwerpfase staan in het teken van het helder krijgen van de bouwvraag en het antwoord vertalen naar een ontwerp. In de voorbereidingsfase wordt het definitief ontwerp verder uitgewerkt met onder andere (bestek)tekeningen,(constructie)berekeningen en het regelen van de vergunningsaanvraag. In de uitvoeringsfase zorgt Bouwplanmakers voor werktekeningen waar iedere aannemer mee uit de voeten kan en ze begeleiden eventueel de (ver)bouw. Bouwplanmakers zorgt niet alleen voor creatieve ontwerpen, ze laten ze ook op een innovatieve manier tot leven komen. Door een qr-code op het projectiescherm te scannen, konden leden vanuit verschillenden hoeken de lichtinval van een project bekijken.

Fotograaf: Geeke van Dijck

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

 Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen.

Simon zelfstandig ondernemer binnen
M@tchm@kers

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022


In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen.


Frank is initiatiefnemer en partner bij

Smarticipatie.

 

 Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022


Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar.
Mathijs is eigenaar van
Sars Tegels en Sanitair.

 

 Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022


Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis.
Rob is initiatiefnemer van de
 stichting Regelen geeft Rust.