Studio Stockx Interieurdesign is een interieur ontwerpstudio. Wij adviseren en ontwerpen bij het herinrichten of nieuwe of bestaande woning. Samen met jou gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag om zodoende verrassende, creatieve en originele interieurontwerpen te realiseren.

Dat doen we stap voor stap. We starten met de indeling en werken vervolgens via lichtplan, materialen en meubels naar het gewenste eindresultaat. Wij adviseren en helpen je gedurende het hele proces met de juiste keuzes.

Wij gaan altijd op zoek naar een verrassend element en maken de interieurs, persoonlijk, tijdloos en passend bij jou.

Wil jij professionele hulp bij het ontwerpen van jouw woning? Plan dan nu een afspraak in.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers