Jubileummagazine

Ons netwerk bestaat tien jaar en deze mijlpaal markeren we met een jubileummagazine. Geheel volgens de slogan ‘voor en door ondernemers’ is dit een mooi staaltje samenwerking van onze leden Erwin, Geeke en Annette.

Vier beginnende ondernemers hadden behoefte aan een krachtig netwerk om zich heen. Ze sloegen de handen ineen en richtten op 27 april 2012 Netwerk A2 op. Tien jaar later staat er een nog altijd dynamische club met maar liefst dertig leden en die leden stellen zich voor in ons jubileummagazine.

De communicatiebranche is goed vertegenwoordigd binnen de vereniging, dus de productie van het magazine was in vertrouwde handen. Fotograaf Geeke van Dijck 📸 trok eropuit om haar medeleden in hun vertrouwde omgeving in beeld te brengen. Annette Cost van TekstGevoel ging met notitieboek en vulpen in de aanslag in gesprek met de oprichters en alle leden en schreef hun verhalen op. Daarna mochten Erwin Frunt en zijn collega’s van BigBird Creative Studio met teksten en beelden aan de slag om er een mooi geheel van te maken en dat is gelukt!

Wil je ook eens kennismaken met een betrokken, constructief, efficiënt, energiek, gemoedelijk, leerzaam, onderhoudend, open, productief, professioneel, stabiel, sterk, waardevol en warm netwerk? Meld je dan aan via onze website netwerk-a2.nl. Dan krijg je ook meteen zo’n mooi magazine (en daar staan nog meer kernwoorden in die ons netwerk omschrijven).

Fotograaf: Geeke van Dijck

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

 Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen.

Simon zelfstandig ondernemer binnen
M@tchm@kers

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022


In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen.


Frank is initiatiefnemer en partner bij

Smarticipatie.

 

 Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022


Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar.
Mathijs is eigenaar van
Sars Tegels en Sanitair.

 

 Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022


Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis.
Rob is initiatiefnemer van de
 stichting Regelen geeft Rust.