Graag stel ik me aan u voor, ik ben Henri Stork, en al ruim 20 jaar ben ik zelfstandig uitvaartondernemer onder de naam uitvaartverzorging Stork Maasdriel, we hebben ons gevestigd aan de Drielseweg 36B in Hedel gemeente Maasdriel. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers doen wij uitvaarten door heel Nederland en België. Met toewijding en respect verzorgen wij begrafenissen en crematies op een persoonlijke wijze ongeacht waar of hoe u verzekerd bent. Wij doen er alles aan om samen met u van elke uitvaart een mooi en waardig afscheid te maken, want elke uitvaart is uniek. In 2009 hebben wij een nieuw en eigentijds uitvaartcentrum gebouwd in het buiten gebied van Hedel. Het uitvaartcentrum is ingericht om de nabestaanden in een warme, huiselijke sfeer te ontvangen. Het team van uitvaartverzorging Stork Maasdriel heeft service hoog in het vaandel staan, erg trots zijn we als team op de in 2009 in wacht gesleepte internationale funeral award die wij hebben gekregen als beste dienstverlener in de uitvaartsector regio Nederland, België en Duitsland. Bij een overlijden nemen wij indien gewenst alle zorgen uit handen, tevens zijn wij er voor al u vragen en wensen.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers