Mijn naam is Geert van Herwijnen. Ik vertegenwoordig WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs BV bij Netwerk A2. WEA Rivierenland is al vanaf de oprichting bij Netwerk A2 betrokken. WEA Rivierenland is een toonaangevend accountantskantoor in het Rivierengebied. Op ons kantoor zitten we met 18 mannen en vrouwen klaar om ondernemers te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Bij WEA Rivierenland draait het allemaal om het succes van onze klanten: MKB ondernemers in het Rivierengebied. Wij dragen bij aan dat succes door te zorgen voor goed financieel management. Daarnaast staan we de ondernemer zelf bij met fiscaal advies. Ondernemers helpen succesvol te ondernemen, dat is wat mij persoonlijk veel energie geeft!

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers