Enso Ontwikkeling is dé partner als het gaat om teamontwikkeling, teamcoaching en teamtraining.

Enso Ontwikkeling is Ate Ploegmakers:

Al jaren bezig met teams en teamontwikkeling. Als zelfstandig teamcoach en trainer begeleid ik teams in hun samenwerking. In veel teams wordt er uiteraard hard gewerkt, maar stiekem is er ook veel miscommunicatie, niets menselijks is ons vreemd. We begrijpen elkaar soms verkeerd, hebben moeite om beslissingen te nemen, om elkaar feedback te geven, of juist ieder gaat zijn eigen weg. Dat soort dingen. En daar help ik ze bij, zodat het samenwerken makkelijker en prettiger wordt. Én de gewenste impact op resultaten groter.

Hoe werkt het?

We beginnen met een intake. Hierin bepalen we samen wat nodig is om de gewenste doelen te behalen. We kunnen een teamdag plannen maar ook een heel coachtraject. Met een op maat gemaakt programma, of we maken gebruik van DISC profielen.

Wat levert het op?

We onderzoeken samen de onderliggende, belemmerende patronen zodat uiteindelijk de interactie verbetert. Dat maakt dat je elkaar beter gaat begrijpen en hierdoor samenwerken makkelijker gaat. Uiteindelijk is het team beter in staat om nóg betere resultaten te halen. Meer impact voor het bedrijf én voor de klant. Het werkplezier verhoogd, waardoor verzuim en verloop lager wordt. Uiteindelijk zijn jullie beter in staat om op een prettige manier méér werk te verzetten met hetzelfde aantal mensen.

Waarom werken met Ate?

Ik zorg voor een veilige leeromgeving. Ik geloof namelijk in het feit dat je alleen optimaal leert als je jezelf mag zijn. Samen leggen we hiervoor de basis waardoor de sessies prettig zijn én praktisch. We beginnen met het doel én eindigen met een plan. Hierdoor hebben we niet alleen een leuke dag met elkaar, maar ga je ook daadwerkelijk anders samen werken.

Voel je vrij en wees welkom om een keertje kennis te maken!

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers