Ben jij een ondernemer die, bijvoorbeeld op een feestje of tijdens een netwerkbijeenkomst, met een brede glimlach en glinsterende ogen kan vertellen wie je bent, wat je doet, voor wie je dat doet en eventueel hoe en waarom.

Maar verdwijnen de glimlach en glinstering als iemand je vraagt om het op te schrijven, bijvoorbeeld voor je website of een productfolder? Iets logisch en zonder fouten opschrijven is toch wel even iets anders dan praten.

Een goede tekst schrijven vraagt tijd, gevoel en aandacht en dat heb je zelf vaak niet.

Ik kan je helpen met het schrijven van teksten van de eerste letter tot het laatste leesteken. Teksten die passen bij jou en die aansluiten op je doelgroep.

Misschien schrijf je zelf regelmatig, maar vind je het fijn dat er nog iemand met een frisse blik naar kijkt. Ik kan dan je tekst redigeren en net die finesse aanbrengen die nog mist.

Heb je teksten die inhoudelijk naar je zin zijn, maar waarvan je zeker wilt weten dat de d’s, t’s, punten en komma’s goed staan, dan kan ik die voor je corrigeren.

Ik schrijf, redigeer of corrigeer onlineteksten. Ik ben geen specialist op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, maar ik weet wel waar de zoekwoorden moeten staan en hoe je een goede onlinetekst schrijft. Daarnaast help ik je ook graag met teksten voor printmedia. Om je een idee te geven, TekstGevoel schrijft, redigeert of corrigeert:

• Folders

• Bedrijfsbrochures

• Jaarverslagen

• Personeelsbladen

• Persberichten

• (Nieuws)brieven

• Websiteteksten

• Blogs

• Social-mediaberichten

• (E-)mailings

Naast veel schrijfervaring heb ik jarenlange ervaring als communicatiemedewerker en dat zorgt ervoor dat ik je ook communicatieadvies kan geven.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers