Hallo, ik ben Ruben Ogink. Oprichter van en partner bij Hello New Day BV. Gestart in 2011 en inmiddels met een teams van specialisten zijn wij gevestigd op de Data Science Campus in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven op het gebied van strategie en innovatie. Dit varieert van het helpen van bedrijven met het invullen en realiseren van hun innovatiestrategie, het begeleiden van ondernemers en managers bij het realiseren van hun persoonlijke innovatie-ambities tot het opzetten van zogeheten innovatie-netwerken en ‘open samenwerkingen’. Hierbij hanteren wij als stijl: ‘datgene wat nodig is’. Soms betekent dit strategische sessies met managementteams en directies, soms ook is het nodig om de handen uit de mouwen te steken en met de voeten in de klei te werken. Kortom, datgene wat nodig is, niet meer en niet minder.

Wij geloven als Hello New Day in de kracht van samenwerking (in innovatieland ook vaak ‘Open Innovatie’ genoemd). Netwerk A2 is hiervan een uitstekend voorbeeld. Ik ben dan ook trots dat ik mede aan de wieg heb mogen staan van dit netwerk. Ook ben ik trots op hetgeen dit ondernemersnetwerk sinds 2012 is geworden: een vereniging waarbinnen ondernemers elkaar prikkelen, stimuleren en vooral ook inspireren in het creëren en uitbouwen van ieders eigen business.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers