Je huis verkopen, op zoek naar een nieuw bedrijfspand, een taxatie regelen voor je financiering. Dat is voor de meeste geen dagelijkse kost. Oomen makelaardij & taxaties heeft hier jarenlange ervaring in en wij helpen je graag bij het bereiken van jouw woondoel.

Woningmakelaardij

Mijn naam is Peter Oomen en ik ben in 2018 gestart met onze tweede vestiging in Zaltbommel. Het bedrijf is in 1997 gestart door mijn vader in Brakel en heeft afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels is de vestiging in Brakel overgenomen door mijn broer, we zijn een echt familiebedrijf. Met twee vestigingen zijn we in de gehele Bommelerwaard goed vertegenwoordigd en altijd dichtbij. We zijn een jong, innovatief en resultaatgericht team en staan voor een hoge kwaliteit. Ons streven is het beste resultaat te halen voor onze klant.

Bedrijfsmakelaardij

Naast de woningmarkt bedienen we ook de zakelijke markt met het aan- en verkopen van bedrijfsmatig vastgoed. Voor het financieren van bedrijfsmatig vastgoed is er vaak een TMI rapport nodig, ook dit verzorgen wij. Dit alles voeren we uit onder ons label Bedrijfsmakelaardij.

Kortom: voor alle events rondom verkopen, aankopen en taxeren, voor zowel woningen als bedrijfspanden, ben je bij ons aan het juiste adres!

Sinds de opening van ons tweede kantoor, werd ik al snel uitgenodigd door een enthousiast lid om mee te gaan naar het A2 netwerk. Het is interessant en inspirerend om met andere lokale ondernemers te spreken. We brengen elkaar naar een hoger niveau, versterken elkaar en helpen elkaar daar waar mogelijk.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers