Lekkers aan de Linge, genieten van pure smaken in niet alledaagse combinaties Niet altijd de geijkte kost, wel altijd pure producten.   Dorien de Jong zoekt als cateraar graag naar nieuwe smaakcombinaties om haar klanten te verrassen.

Ik vind het fijn om mensen te zien genieten van wat er uit mijn keuken komt. Dat hoeft niet altijd de geijkte kost te zijn. Ik zoek graag naar nieuwe combinaties. Iedere keuken heeft eigen tradities, vaak op basis van recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven. Ik pionier dan graag door traditionele recepten uit verschillende keukens te combineren. Daarbij kies ik voor pure producten omdat die voller van smaak zijn.”   

Het begint met een goed gesprek

Iedere gelegenheid is anders, daarom begint het altijd met een goed gesprek. Ik denk graag in een vroeg stadium met u mee. Wat is de gelegenheid? Hoe groot is het gezelschap? Wat wilt u uw gasten aanbieden? Uitserveren of buffet? Zijn er dieetwensen of allergieën om rekening mee te houden?   Lekkers aan de Linge catert met aandacht, daarom werk ik niet met vaste menu’s maar stem alles af op uw wensen. En als u het wilt, zorg ik voor serviesgoed en bestek zodat ik u ook de afwas uit handen neem.

Wat Lekkers aan de Linge eerder maakte

Iedere gelegenheid is anders, hetzelfde is dat iedere gelegenheid nog mooier wordt door heerlijk eten. Om u te inspireren ziet u hier lekkers dat ik eerder maakte.

Lunch

De lunch is natuurlijk een middagmaaltijd. Hier ziet u hoe zo’n maaltijd eruit kan zien, van maaltijdsalade of belegde broodjes met diverse salades als bijgerecht tot soep of  quiches, het kan allemaal.

Diner

Het woordenboek benoemt het diner als volledige warme maaltijd. Een diner is vaak de hoofdmaaltijd van de dag. Voor de één mag dit zo uitgebreid mogelijk met een voor-, hoofd- en nagerecht, voor de ander is een mooi hoofdgerecht voldoende. Wat mag het voor u zijn?

Borrel

Een borrel wordt ook omschreven als receptie of informele bijeenkomst. Voor Lekkers aan de Linge is een borrel in ieder geval een bijeenkomst waar mooie, smakelijke hapjes zeker bijdragen aan de gezelligheid. Welke hapjes combineert u graag met een drankje?

High tea

Een high tea is een lichte maaltijd die bestaat uit kleine hartige en zoete hapjes en natuurlijk thee. Het is een Engelse traditie waar we in Nederland een eigen draai aan geven. In Engeland wordt de thee pas rond zes uur geschonken, wij doen dat over het algemeen wat vroeger. Wat voor lekkers mogen we voor u klaarzetten?

Barbecue

Van speklap en saté, zalmspies en gamba’s tot vegetarische burgers, ook voor de barbecue is er genoeg Lekkers aan de Linge.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

Mathijs Sars – bezoeker 15 april 2022

Het was een interessante bijeenkomst, informeel maar wel met structuur. Dit bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Mathijs is eigenaar van Sars Tegels en Sanitair.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers