Mijn naam is Hans Visser, eigenaar van V-Support. Als bedrijfskundig adviesbureau begeleiden we ondernemers bij het rendabeler maken van hun bedrijf. Wij maken het verbeterpotentieel inzichtelijk. Daarna stellen we een praktisch hanteerbaar actie- of verbeterplan op en gaan samen met de ondernemer aan de slag. Ondernemersvraagstukken worden onafhankelijk, objectief en kritisch beoordeeld. Zo staat u er als ondernemer in de toekomst niet meer alleen voor. Op uitnodiging van een enthousiast lid heb ik in 2013 kennisgemaakt met Netwerk A2. Met regelmaat profiteer ik van de plezierige contacten met collega-ondernemers. Het over en weer uitwisselen van tips en relaties rendeert. Netwerk A2 ervaar ik als een professionele club met duidelijke doelstellingen en een informele sfeer.

Locatie ontbijtbijeenkomsten

 Vrijdagochtend 6.45 uur om de 2 weken (ontbijtbijeenkomsten elke vrijdag met een oneven weeknummer).

Hotel van der Valk
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Plan je route

Wat Bezoekers zeggen:

Helen van Kaam – bezoeker 20 januari 2023

Ik wil je even laten weten dat naar aanleiding van de bijeenkomst, pas geleden iemand een aantal afspraken bij mij heeft gemaakt. Uiteraard ben ik daar erg blij mee en ik was blij verrast toen zij vertelde over de manier waarop zij over mij had gehoord. Hellen is professioneel kinesioloog bij AquamaRein.

Rob van de Donk – bezoeker 1 april 2022

Een mooie, bijzondere groep die zorgde voor een warm onthaal. Ik voelde me thuis. Rob is initiatiefnemer van de stichting Regelen geeft Rust.

 Frank van Ballegooyen – bezoeker 13 mei 2022

In een ongedwongen sfeer heb ik lokale en regionale ondernemers ontmoet uit heel diverse vakgebieden. Wat mij aansprak is de no-nonsense-mentaliteit om elkaar verder te helpen. Frank is initiatiefnemer en partner bij Smarticipatie.

Simon van Zeelst – bezoeker 13 mei 2022

Laagdrempelig en persoonlijk. Erg leuk om van andere ondernemers te horen wat zij doen. Simon zelfstandig ondernemer binnen M@tchm@kers